Kleszczów po raz drugi!

Rok temu odwiedziliśmy gminę Kleszczów, gdzie dla dzieci ze Szkoły Podstawowej w Łękińsku przygotowaliśmy całodniowy festyn rowerowy. W tym sezonie ponownie odwiedziliśmy gminę Kleszczów, gdzie tym razem zorganizowaliśmy podobne wydarzenie, lecz dla dzieci z SP w Kleszczowie. O frekwencję nie musieliśmy się martwić, ponieważ ten dzień poświęcony był aktywnej rozrywce dla najmłodszych i tego dnia uczniowie mieli wolne od zajęć. Większość małych rowerzystów przyjechała tego dnia na własnych rowerach, dzięki czemu mogli bez problemu korzystać z czekających na nich atrakcji, w tym m.in. serwisu rowerowego, który miał „ręce pełne pracy”.

Na młodych rowerzystów czekało również miasteczko ruchu drogowego, fruit bike – rower z blenderem, strefa animacji gdzie przygotowywaliśmy wspólnie wielki baner pamiątkowy, na którym każdy uczestnik zostawił swój podpis.

Kolejny raz Kleszczów przyjął nas bardzo serdecznie. Miło widzieć tyle uśmiechniętych, młodych twarzy, które chętnie uczestniczą w przygotowanych dla nich atrakcjach. Do zobaczenia za rok! 🙂